Arnhem / Eusebiuskerk

Arnhem / Eusebiuskerk

WIJVENKRAAM vs CORONA // AFGELAST & WORDT VERPLAATST

Lieve meiden, we moeten helaas medelen dat de aankomende editie van Wijvenkraam op zondag 29 maart in de Eusebiuskerk niet door gaat en naar een latere datum zal worden verplaatst.

Minister-president Rutte en minister Bruins hebben tijdens een persconferentie de nieuwe maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op last van het RIVM is besloten dat GEEN activiteiten door heel Nederland tot en met 6 April mogen plaatsvinden. 

Door deze maatregel zijn wij helaas genoodzaakt om de aankomende editie van Wijvenkraam op zondag 29 maart af te lassen. Momenteel zijn wij druk bezig om te kijken naar alternatieve data op een later moment waarop deze maatregel weer ingetrokken wordt. Deelneemsters die een standplaats hebben gereserveerd zullen wij gedurende de komende tijd via de mail op de hoogte houden van de maatregelen die wij zullen treffen.

Teleurgesteld en verdrietig?? Wij ook. Het besluit van de overheid komt keihard binnen bij ons en we betreuren dat we jullie hierdoor teleur moeten stellen. Toch vragen we om jullie begrip voor dit moeilijke besluit waar we gehoor aan moeten geven. Zodra we informatie hebben met betrekking tot een nieuwe datum van Wijvenkraam, zullen we dit via onze kanalen met jullie delen. 

Pas goed op jezelf en je naasten. We houden contact! <3 <3 <3 

Zondag 29-3-2020 Arnhem

Euseubiuskerk
Kerkplein 1 Arnhem
Tijd: 11.00 – 17.00 uur Entree: € 3,-
(kinderen t/m 12 gratis)
 

Huur algemene info

Je huurt per lopende meter, vanaf minimaal 2m (= € 35,- plus €17,50,- per meter daarna). Plekken zijn 2m diep en geen ‘kraam’. Het is aan de deelnemer(s) zelf om je plek mooi aan te kleden. Tafels kan je via ons huren (€3,5 per stuk), reserveren is vereist. Kledingrekken, etc dien je zelf mee te nemen. Verdere informatie volgt na bevestiging van aanmelding.
 

De spelregels

Dames, even belangrijk! Wijvenkraam wil de kwaliteit van de koopwaar hoog houden.

De aangeboden spullen moeten gewassen zijn (!!) en het liefst zien we GEEN budget-producten zoals PRIMARK, H&M, etc. Graag ook GEEN budget stands. Alle koopwaren dienen op een aantrekkelijke manier gepresenteerd te worden.

Liever ook GEEN kinder- of babyspullen aanbieden, hiervoor zijn er speciale kindermarkten.

Let op: inschrijving betekend niet automatisch deelname! Er komen voor elke editie meer inschrijvingen binnen dan we kunnen plaatsen en wij maken de selectie.

Loading...